Kde najdete desítky nabídek práce jako hosteska? Co to obnáší být hosteskou? Jaká je pracovní náplň hostesky? Na co si dát pozor?

Kde hledat nabídky práce pro hostesky?

Mnoho nabídek práce pro hostesky najdete na Staffitu každý den. Staffito je profesní síť, která vám dlouhodobě hledá nejlepší nabídky práce. Díky tomu vám nikdy neuteče zajímavá nabídka.

Jestli na Staffitu ještě nemáte profesní profil, tak si ho můžete vytvořit zdarma. Zvolíte si o jaké pracovní nabídky máte zájem a ty vám potom bude Staffito posílat na e-mail. Tím, že je Staffito profesní sítí, tak si můžete zobrazit profil zaměstnavatele, zobrazit si jeho hodnocení a také hodnocení přidat. Díky tomu se vám nestane, že byste pracovali pro nedůvěryhodné zaměstnavatele. 

Váš profil na Staffitu je zároveň vaším elektronickým životopisem, díky tomu se k nabídkám práce můžete hlásit jen jedním kliknutím. Jakmile o nějakou nabídku projevíte zájem zobrazí se váš životopis zadavateli nabídky práce, který vás následně kontaktuje, pokud s vámi bude chtít navázat spolupráci. 

 

 

Podle čeho vybírat brigády a nabídky práce pro hostesky?

Není brigáda jako brigáda a u práce pro hostesky to platí dvojnásob. Doporučuji vycházet především z popisu náplně práce v nabídce. Někteří zaměstnavatelé si hostesky pletou s prodejci pojištění, v horším případě s escortními službami. Abyste nenarazili, zeptejte se zadavatele nabídky práce, o jakou se jedná pracovní náplň, pokud není dostatečně popsána už v nabídce.

Na Staffitu můžete vidět hodnocení toho, kdo vystavuje nabídky práce. Proto je dobré spolupracovat s lidmi, kteří mají dobré hodnocení od ostatních uživatelů. Pak je velká pravděpodobnost, že se nespálíte.

Na co si dát pozor?

Vždy chtějte od zaměstnavatele pracovní smlouvu. Standardem je dohoda o provedení práce (DPP) případně o pracovní činnosti (DPČ). Smlouvu chtějte vidět předem a také jí předem podepište. Pokud budete pracovat bez smlouvy, nejen že se účastníte nelegálního zaměstnávání  (čímž porušujete české zákony a jsou za to nemalé pokuty), také hrozí, že vás zaměstnavatel nevyplatí a budete bez peněz. 

Zatím nevíte jestli chcete být hosteskou? Přečtěte si několik našich tipů...

Co je náplní práce hostesky?
Hostesing: Jak na to?

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů