Kde najdete nejlepší nabídky práce v administrativě? Co vás čeká a nemine na pozici administrativního pracovníka? Jaká je budoucnost této profese? Čtěte v článku.

Práce v administrativě - snová brigáda při studiích

Práce v administrativě - odvěký sen každého mladého muže, který si při studiích našel mizerně placenou práci. V mrazech či za deště každičké zvednutí těžké lopaty a rána krumpáčem stvrzovali vnitřní slib poctivého a pravidelného učení. Představa teplého místa u počítače v porovnání s touto dřinou udělala pro mladého člověka více než dlouholetý nátlak obou rodičů.

Práce v administrativě byla snem i mnoha mladých dívek, které si o prázdninách na své první značkové oblečení těžce vydělávaly u pokladen či na stereotypní pásové výrobě. No řekněte, kdo z Vás by to neznal osobně nebo aspoň z doslechu?

Administrativní práce je zkrátka relativně příjemnou pracovní pozicí pro spoustu lidí a lze konstatovat, že je také o ni na pracovním trhu nadstandardní zájem.

Práce v administrativě - zaměstnání pro zodpovědné povahy

Práce v administrativě byla vždy vhodná zejména pro specifické povahy lidí. Ideální vlastnosti pracovníka v kanceláři je smysl pro pořádek, pravidla, systémovost, pečlivost a zodpovědnost. Nic pro horké a výbušné hlavy, takoví lidé by při práci v administrativě způsobili nenapravitelné škody.

Výše uvedené vlastnosti pracovníka v administrativě zcela jistě nemůžeme podceňovat nebo dokonce jimi opovrhovat. Bez pečlivých a zodpovědných lidí na tzv. “office” pozicích nemůže fungovat žádná větší firma. Tito lidé jsou naprosto kruciální pro řádný chod společnosti a každý šéf si tyto lidi hýčká veškerými možnými benefity. Občerstvení zdarma, školení, jazykové kurzy či dokonce neomezená strava na pracovišti nebo relaxační zóny v IT společnostech nejsou výjímkou.

Kde najdete nabídky práce v administrativě?

Dnes se práce v administrativě hledá zcela jinak než v minulosti. Pryč je doba, kdy se tato žádaná místa dohazovala tzv. “po známosti”.

Dnes máme k dispozici zejména specializované profesní sociální sítě. Ty jsou moderní a nejefektivnější cestou hledání práce v administrativě. Nabídka na sociální či profesní síti jakou je Staffito překypuje všemožnými pozicemi v kanceláři. “Hledám práci v administrativě” na profesní síti se de facto rovná konstatování “Nalezl jsem práci v administrativě”. Front desk manažerka, Asistentka ředitele, Sekretářka výrobního oddělení, Specialista oddělení lidských zdrojů - práce v administrativě je nepočítaně.

Výhody Staffito sítě jsou zřejmé:

  • Staffito nalezne odpovídající pozici okamžitě a navíc zdarma
  • Staffito nabízí nové pracovní pozice průběžně, nejen při aktuální potřebě
  • Staffito doručí nabídky práce pohodlně do vašeho emailu
  • Staffito oznámí zájemci o práci, že má novou nabídku práce
  • Staffito zdarma vytváří komplexní profil a životopis zájemce o práci

Jak na to?

Nejdříve si vytvořte profil na Staffitu tady. Je to zdarma.

Následně již vše nechte na Staffitu. A vy jen vybírejte z nabízených pozic.

Nejnovější nabídky práce v administrativě na Staffitu

Nabídky práce v administrativě najdete na Staffitu. Aby vám neutekla nejnovější nabídka práce v administrativě, tak si vytvořte profesní profil na Staffitu. Během vytváření profilu si zvolte profesní zájmy Administrativní pracovník. Díky tomu vám budou na e-mail odesílány nejvhodnější nabídky práce v administrativě.

 

Image

Připojte se k profesní síti Staffito

Získejte online životopis a zasílání nejnovějších nabídek práce do e-mailu zdarma.

Profil vytvoříte za méně než 1 minutu.

 

Práce v administrativě - přežije i v budoucnu?

Naprostá většina pracovních pozic se v průběhu posledních let prudce vyvíjí a směřuje k automatizaci procesů. Lidé se nahrazují stroji či počítači, výroba se robotizuje a zefektivňuje. Práce v administrativě se těmto novým vlivům úspěšně brání, nikdo ještě nevymyslel fungující náhradu za systémového a pečlivého pracovníka zodpovědného za komplexní administrativní chod firmy. Nové technologie mu práci usnadňují, zrychlují ji i zjednodušují kontrolu dat, ale v blízké budoucnosti zcela jistě nejsou schopny takového člověka plně nahradit. A to je dobře.

Lidé pracující v administrativě jsou rovněž elementární součástí sociálního života center měst, tvoří jeho atmosféru v denní době, svou spotřebou živí spoustu menších živnostníků v gastronomii či retailu. Vzpomeňme jen pokus francouzského sociálního inženýrství v pařížské čtvrti La Défense v 60. letech 20. století. Uměle vytvořená administrativně - obchodní čtvrť ukázala, jak citlivě reaguje i velkoměsto jakým je Paříž na podobné projekty. Z La Défense, přes den tepoucího místa, se po setmění stala čtvrt duchů. Jediné, co dokázala, byl odliv pracovníků v administrativě z centra půvabné Paříže. Tito totiž tvoří ráz a atmosféru každého města nejen v denní době. Doufejme, že to tak zůstane i v budoucnu.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů