Dali jste si práci s vytvořením perfektní pracovní nabídky, ale uchazeči nepřicházejí? Podívejte se, na jaké stránce ve vyhledávání nabídek se váš inzerát nachází. Poradíme vám, jak ho jednoduše dostat na první stránku, kterou si zobrazí nejvíce uchazečů.

Uchazeči a jejich chování na internetu

Běžní uživatelé internetu mají zažité podobné vzorce chování. Mezi nejčastější patří to, že první stránka jakéhokoliv vyhledávání patří k těm nejnavštěvovanějším. Většina uživatelů si vybere z nabídky na prvních třech stránkách a dál v hledání nepokračuje.

S nabídkami práce je to stejné jako s výběrem nových bot. Pokud uživatel najde vhodnou variantu na druhé straně vyhledávání, na další již zpravidla nepokračuje. Pokud se tedy vaše nabídka nachází například dvanácté stránce vyhledávání, pravděpodobně se k ní mnoho uživatelů nedostane.

Jak ovlivnit pozici ve vyhledávání

Svou pozici můžete ovlivnit několika způsoby. Jedním z nich je, že budete cílit na velké vyhledávače jako je například Google. V tomto případě musíte myslet na relevantní obsah, obsažená klíčová slova (nejčastější vyhledávací spojení) a ideálně delší umístění nabídky na jednom místě.

Jsou ale i snadnější řešení. Pokud chcete mít nabídku na první stránce seznamu nabídek pracovní sítě Staffito, můžete jednoduše zvolit Propagaci nabídky.

Propagace nabídky

Propagovaná nabídka bude automaticky umístěna na první stránku vyhledávání. Navíc je označena červeným grafickým prvkem Top, takže rychle uživatele zaujme. Díky dobré pozici ve vyhledávání si ji zobrazí větší počet lidí a tím pádem získáte větší počet možných uchazečů.

Propagovaná nabídka se také jednou týdně rozešle vhodným uživatelům Staffita. Zároveň je její Top pozice zobrazena i na zdech relevantních uživatelů.

 

Image

Připojte se k profesní síti Staffito zdarma

Přidávejte nabídky práce. Vyhledávejte v životopisech uchazečů nebo si vytvořte vlastní profesní síť.

Profil vytvoříte za méně než 2 minuty.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů