Na pracovní síti Staffito můžete vytvářet sledující publikum, díky čemu si můžete jednoduše vybudovat vlastní profesní síť. K čemu je ale vlastní profesní síť dobrá a jaké výhody vám může přinést?

Jak funguje profesní síť

Profesní sít je vlastně určitá komunita odborníků, zaměstnavatelů i zaměstnanců z určitého oboru. Soustředí se zde lidi, kteří mají stejné profesní zájmy a mohou tak nejlépe využít svých vzájemných kontaktů. Sdílí spolu profesní novinky a díky vzájemné komunikaci budují nové profesní vztahy. Na pracovní síti Staffito vybudujete svou profesní síť tak, že budete sledovat profesionály ze svého oboru.

Aktuality a novinky

Mezi největší výhodu vlastní profesní sítě patří neustálý přísun aktualit a novinek. Každá nová pracovní nabídka přidaná osobou z vašeho spojení se automaticky zobrazí na vaší zdi. Neuniknou vám tedy nejnovější nabídky práce z vašeho oboru.

Sdílení profesního obsahu

Vše, co vaši sledující přidají na své zdi, se zobrazí i na té vaší. Je to tedy ideální nástroj ke sdílení profesního obsahu. Nepřijdete o žádné nové články, fotografie ani videa. Můžete je sdílet nebo pod nimi vést diskuzi v komentářích.

Osobní branding

Další obrovskou výhodou je, že co na svou zeď přidáte vy, se zase zobrazí na zdech všech vašich sledujících. Díky tomu si můžete jednoduše vytvořit svou osobní značku. Sdílejte kvalitní obsah, vytvořte si dobré jméno a získejte nové kontakty a nové pracovní nabídky. Zároveň tak automaticky posilujete svoji důvěryhodnost.

Profesní komunita

Je důležité navazovat nové kontakty. Díky tomu můžete navázat nové spolupráce a zároveň se zviditelnit na konkurenčním trhu. Pracovní síť Staffito nabízí ideální příležitost, jak budovat nové profesní vztahy. Navíc, pokud to nastavení soukromí uživatelů dovoluje, můžete si prohlédnout, koho sledují oni. Navazujte spojení, komunikujte a utužujte nová pracovní přátelství.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů