Vytvořili jste zajímavou, dobře popsanou pracovní nabídku, a i přesto nemáte dostatek shlédnutí? S novým HR nástrojem Propagace nabídky jednoduše oslovíte až desetkrát širší okruh potencionálních zájemců.

Co je Propagace nabídky

Na profesní síti Staffito může každý přihlášený uživatel vložit zcela zdarma neomezený počet pracovních nabídek. Jejich celkový výčet můžete vidět zde https://staffito.com/nabidky-prace-brigady.

Propagace nabídky je placená služba, která vaší nabídce zajistí jak lepší viditelnost, tak i to, že osloví více vhodných kandidátů. V rámci propagace nabídky získáte tzv. Topování nabídky. To znamená, že se bude ukazovat v seznamu nabídek práce přednostně – vždy na první stránce. Navíc propagovaná nabídka získá i grafické označení Top nabídky.

Propagace nabídky a oslovování uživatelů

Hlavní výhoda Propagace nabídky spočívá v tom, že má automaticky větší dosah. V rámci propagačního balíčku bude vaše nabídka odeslána jednou týdně (podle doby trvání propagace) e-mailem všem vhodným uživatelům profesní sítě Staffito.
Nepropagovaná nabídka je uživatelům zasílána pouze v rámci týdenního přehledu nejnovějších nabídek. Díky její propagaci mohou uživatelé obdržet speciální e-mail pouze s vaší nabídkou. Současně se zvyšuje i okruh oslovených uchazečů – nabídka je zaslána i lidem z příbuzných oborů a uživatelům žijících v blízkých okresech lokace nabídky.

Top nabídka na uživatelských zdích

Dalším silným nástrojem Propagace nabídky je její zveřejnění na zdi všech relevantních uživatelů profesní sítě Staffito. Ve chvíli, kdy je nabídka topována, se tato informace spolu s daným inzerátem zobrazí na zdech uživatelů. Díky tomu může oslovit i ty, kteří neodebírají nové nabídky práce nebo lidi, kteří mají ve svém životopisu uvedený jiný obor, ale přesto by je nabídka mohla zaujmout.

 

Image

Připojte se k profesní síti Staffito zdarma

Přidávejte nabídky práce. Vyhledávejte v životopisech uchazečů nebo si vytvořte vlastní profesní síť.

Profil vytvoříte za méně než 2 minuty.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů
Cron Job Starts