Ať už pracujete v jakékoliv profesi, vždy je dobré vybudovat si osobní značku, která vás bude prezentovat novým zaměstnavatelům a klientům. Díky pracovní síti Staffito je to zcela jednoduché a zvládne to každý. 

Osobní branding – co to je a jak funguje

Osobní branding je proces, při kterém si vytváříte svou osobní značku. Tato osobní značka slouží k vaší prezentaci a propagaci. Jde o jeden z nejzákladnějších nástrojů marketingu. Vaše osobní značka pak charakterizuje váš styl, názory, a především vaší práci.

Osobní brand si můžete představit i jako své dobré jméno v daném oboru. Jde zároveň i o možnost, jak se zviditelnit mezi svými kolegy a lidmi s podobným profesním zaměřením.

Osobní brand a Staffito

Osobní brand se nejlépe buduje právě na sociálních a profesních sítích. Na profesní síti Staffito si můžete pomoci navázaných sledování vytvořit vlastní profesní síť, které svůj osobní brand představíte. Výhodu je, že jde o osoby, které se vyznají ve vašem oboru a mohou tak váš profesní přínos adekvátně ocenit. Mezi další výhody se samozřejmě řadí i to, že díky viditelnosti na profesní síti budete získávat větší počet pracovních nabídek.

Budování osobního brandu

Jak začít budovat svůj osobní brand? Nejlépe vám k tomu poslouží vaše zeď. Obsah, který na ní publikujete, se automaticky zobrazí všem lidem, kteří vás sledují. Můžete publikovat vlastní profesní články a sdílet vaše názory s ostatními. Jste šikovná hosteska? Pochlubte se svými úspěšnými akcemi a oslovte nové zaměstnavatele. Jste šikovný grafik nebo umělec? Prezentujte svá díla, pozvěte své sledující na vaše výstavy nebo sdílejte video ze samotného procesu tvorby. Možností je mnoho.

Sdílejte výsledky své práce – ať už ve formě videí nebo fotografií. Kvalitní profesní obsah je základem kvalitní osobní značky.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů