To, zda se rozhodneme odpovědět na pracovní nabídku, ovlivňuje mnoho aspektů – místo práce, plat, benefity nebo druh pracovního úvazku. I pokud na nabídku ale neodpovíte, je dobré začít sledovat zadavatele nabídky práce a vytvářet si tak vlastní profesní síť.

Sledujte profesní zaměření

Každý z nás má nějaké profesní zaměření, ve kterém se nejvíce realizuje. Vyhledává pracovní nabídky z tohoto oboru, zajímají ho profesní novinky a snaží se v daném oboru vzdělávat. Spojení, které si můžete vybudovat na pracovní síti Staffito vám s tím pomůže. Vytvořte si síť odborníků a zaměstnavatelů ze své profese a sdílejte společně aktuality ze svého oboru.

Je to zcela jednoduché. Pokud zaznamenáte nabídku, která Vás profesně zaujme, ale z nějakého důvodu na ni nechcete reagovat, neostýchejte se i tak sledovat jejího zadavatele. Nejen, že se vám na vaší zdi budou zobrazovat veškeré nové pracovní nabídky, který tento zadavatel přidá, ale zároveň uvidíte i veškerý obsah, který se rozhodne na své zdi sdílet.

Kromě toho, člověk, kterého sledujete, uvidí i obsah který na svou zeď přidáte vy. Vybudujte si pověst odborníka ve svém oboru díky zajímavým článkům a kvalitním fotografiím. Prezentujte svoji práci a získávejte další pracovní nabídky a profesní kontakty. Díky tomu můžete budovat svůj profesní brand u těch nejrelevantnějších lidí, kteří vás následně mohou oslovit přímo se svou nabídkou, protože vás budou brát jako profesionála.

Jak na to?

Jak s budováním své vlastní profesní sítě začít? Stačí si v seznamu nabídek práce https://staffito.com/nabidky-prace-brigady vyfiltrovat ty nabídky, které vás profesně zajímají. Pak už jen stačí rozkliknout profil zadavatele a kliknout na tlačítko Sledovat.

Pokud to nastavení soukromí zadavatele povoluje, můžete si zobrazit jeho profesní síť a požádat o sledování další relevantní osoby z jeho sledujících.

Stejně můžete postupovat i v případě, že si chcete vybudovat lokální profesní síť. V tom případě stačí místo profese vyhledat nabídky z vašeho okresu.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů