Dnes Vám ukážu podrobný návod, jak jsme dokázali zvednout počet zobrazení nabídky práce TopTalent o 2880% a získat 5 relevantních uchazečů.

Nejdříve se podívejme na stávající stav nabídky práce, kterou přidala personalistka z TopTalentu. Po 2 týdnech získala nabídka práce jen 5 zobrazení a 1 zájemce. Nijak oslnivé výsledky, proto se na nabídku podíváme blíže.

Kde je problém?

Na první pohled nabídka práce působí profesionálně. K textům nemám větších výhrad. Snad jen, že v nabídce není uvedena odměna a společnost, kde by kandidát měl pracovat. Nabídky bez odměny a bez uvedení společnosti mívají nižší počet zájemců.

První problém vidím v úvodní fotce, která nijak nepřitáhne pozornost. Mezi ostatními zapadne, proto je fotku vždy dobré změnit. Ideální fotka vychází z prostředí firmy, kde by měl kandidát pracovat. Proto fotku vyměníme. Bohužel nemáme žádnou od klienta, tak si stáhneme fotku z fotobanky. Doporučuji pixabay, kde je mnoho fotek zdarma k použití.

Jako druhý problém a to mnohem důležitější, je zařazení profese nabídky práce. Elektroinženýr je výzkumný a vývojový pracovník. Nabídka práce, ale spíš hledá projektového managera. Navíc další 2 profese nejsou vůbec vyplněny, tím se velmi snižuje dosah nabídky, protože se nabídka nezobrazí tolika lidem. Proto primární kategorii zvolíme jako Project manager, následně elektroinženýr a také přidáme Vedoucího provozu.

A jako třetí problém vidím neúplně vyplněný profil personalistky, která nabídku práce přidala. Z dat vyplývá, že každý 3. uživatel si nejdříve prohlédne profil zadavatele. Pokud zadavatel nabídky práce nemá profilovou fotku, žádné údaje ve svém životopise a ani žádná doporučení, tak působí přinejmenším nedůvěryhodně.

Jak říct více lidem o nabídce práce?

Nabídku práce pošleme do e-mailu vhodným uživatelům Staffita. Mimo 3 profese, které jsme zvolili v nabídce práce, pošleme nabídku práce také

  • Elektrikářům
  • Elektromontérům
  • Generálním ředitelům
  • Obchodním ředitelům
  • Oblastním managerům
  • Referentům
  • Systémovým inženýrům

Navíc zvolíme i okolní okresy, které leží v blízkosti Svitav. Tímto rozšířením dostane nabídku do mailu každý týden 3106 relevantních uživatelů. E-mailing spolu s topováním získáte v propagaci nabídek práce tady.

Nabídku práce zobrazíme přednostně

V rámci propagace nabídky práce zároveň získáte označení nabídky TOP a přednostní výpis nabídky práce v seznamu nabídek. Díky tomu nabídka v seznamu vyskakuje přednostně a nemůže v průběhu času zapadnout na 20. stránku na kterou už nikdo nepřijde. Značkou TOP se nabídka zviditelní a informaci o nové TOP nabídce dostanou také relevatní uživatelů na jejich zdi.

Oslovíme i ne/hledače

Zatím jsme oslovovali jen uživatele, kteří právě hledají práci. Na Staffitu, ale můžeme oslovit i profesionály, kteří právě nemají nastavený odběr nabídek. A to pomocí reklamy. Můžeme přidat vlastní reklamu na několik pozic. Cílit můžeme na jednotlivé profesní obory i lokaci. Reklama se zobrazuje všem návštěvníkům i mimo registrované uživatele. Díky tomu získáme větší publikum pro naše reklamy.

Naše reklamy jsou v duchu úvodní fotky a vypadají takto:

Pozice pro reklamu zvolíme pravý banner a zeď uživatelů. Tím obsáhneme 90% stránek na Staffitu. Cílit budeme na stejné profese jako v mailingu. Díky tomu bychom měli dokázat oslovit během jednoho měsíce dalších cca 10.000 lidí. 

Jak jsme si vedli během 14 dní?

Návštěvnost se odvíjí především od návštěvnosti Staffita a interval zasílání e-mailů. Proto je nejvyšší návštěvnost vždy začátkem týdne. Nejslabší je pak o víkendech.


Jak vypadala naše nabídka po skončení propagace?

 

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů