Hledání nové práce vyžaduje hodně času. Proč si celý proces neulehčit a namísto složitého sledování nových nabídek si je jednoduše nenechat posílat přímo na e-mail? Profesní síť Staffito dokáže vybrat ty, které vám budou podle vašeho životopisu vyhovovat.

Jak odebírat nové nabídky práce?

Odebírání nových nabídek práce je na pracovní síti Staffito zcela jednoduché. Nemusíte se nijak složitě přihlašovat, stačí jen vyplnit životopis na svém profilu. Ve chvíli, kdy životopis vyplňujete, věnujte pozornost hned první položce – status. Zde máte na výběr ze tří možností:

  • Hledám práci
  • Nyní nehledám práci
  • Nabízím práci

Pokud zvolíte možnost Hledám práci, automaticky se řadíte mezi odběratele nejnovějších pracovních nabídek. Staffito vám, ale odesílá jen ty nabídky, které jsou pro vás podle vašeho profilu relevantní – přitom se řídí především vašimi profesními zájmy a uvedenými okresy vašeho zájmu.

Ve chvíli, kdy již o nové nabídky práce zájem nemáte, stačí editovat svůj profil a změnit status Hledám práci na Nyní nehledám práci. Nabídky pak chodit přestanou.

Kde ještě sledovat nové nabídky práce?

Veškeré nabídky práce naleznete zde (https://staffito.com/nabidky-prace-brigady). Můžete je filtrovat podle profese i podle lokace. Pokud zvažujete stěhování, můžete si tak jednoduše prohlédnout nové nabídky i v městech, o kterých teprve přemýšlíte.

Skvělým prostředkem ke sledování nových nabídek je i vaše zeď na pracovní síti Staffito. Zde se objevují nové nabídky lidí a firem, které máte ve svých spojeních. Také se zde objevují nové TOP nabídky, které by vás mohly zajímat.

Tip pro uchazeče

Ve chvíli, kdy jste správcem nabídky schválen jako uchazeč, se vám otevře přístup i na zeď samotné pracovní nabídky. Tu je dobré sledovat, protože se zde objevují novinky o datech pohovorů a další užitečné informace.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů