Jak vytěžíte ze Staffita maximum? Jak nejjednodušeji a nejrychleji oslovíte ty správné uchazeče o vaši nabídku práce? Projděte si mého průvodce a ušetřete si čas tápáním.

Jak efektivně pracovat s nabídkami?

V tomto tutorialu se vás pokusím naučit pracovat se Staffitem tím nejefektivnějším způsobem. Díky tomu získáte mnoho uchazečů a neztratíte příliš času komunikací a organizací.

1. Jasně vymezte pracovní pozici

Při vytváření nabídky práce (Vytvořit pracovní nabídku můžete zde) si dejte pozor na jasný obsah. čím lépe vše definujete v nabídce, tím si ušetříte mnoho času v budoucnu s odpovídáním na stále stejné dotazy uchazečů: "Jaká je odměna?", "Jaký je typ úvazku", "Co přesně je náplní práce?" atd.

  • Titulek - by měl obsahovat pracovní pozici - jasně, výstižně
  • Hlavní benefity - vyzdvihněte výhody spolupráce
  • Kompletní popis - Zapište úplně vše, co by mohlo zajímat potenciální uchazeče. Odměna, typ úvazku, kde budou pracovat, náplň práce, atd. Nezapomeňte text přehledně formátovat, aby se dobře a rychle četl. Nezadávejte výzvu k akci ani kontaktní informace. Uchazeči se hlásí přes tlačítko, které se zobrazí u vaší nabídky a kontaktní informace na vás si vyplňte raději ve vašem profilu.
  • Profese - zvolte nejbližší kategorii, kterou hledáte
  • Adresa - zadejte úplnou adresu výkonu práce. Díky tomu se u vaší nabídky zobrazí mapa a uchazeč si ihned může zobrazit, kde přesně by měl pracovat, jak vypadá okolí nebo jaké spoje MHD vedou k vašemu pracovišti. 
  • Platnost nabídky - uveďte klidně na rok dopředu pokud nabíráte lidi dlouhodobě. Staffito bude průběžně hledat vhodné uchazeče a vám to ušetří čas s neustálým vystavováním nabídky znovu a znovu.

Nabídka se zobrazí všem vaším spojením na jejich zdi. Nabídka se také zobrazí ve výpisu všech nabídek práce a pokud máte účet Premium, tak se rozešlou notifikace do e-mailů a nabídka se zobrazí 100% uživatelům.

2. Přidejte obrázek nabídky

Vložte vlastní obrázek nabídky práce. Díky tomu se vaše nabídka zviditelní na Staffitu. Změna obrázku se také zobrazí vašim spojením na zdi.

Jak efektivně pracovat s nabídkami?

Co je nejlepší obrázek? Přidejte ideálně fotku pracovního prostředí a kolektivu, který čeká na uchazeče. Případně jasný obrázek o tom, co uchazeč bude dělat a kde bude pracovat. Stažené obrázky z foto databanky moc nefungují. Škrobené a uhlazené výrazy nejsou to pravé.

3. Důkladně vybírejte a schvalujte online

Zájemci o vaši nabídku se budou řadit v sekci 'Čekající zájemci' vaší nabídky práce. Můžete si zobrazit jejich profil s životopisem, zobrazit si jejich příspěvky na Staffitu, navázat s nimi spojení nebo jim poslat zprávu. Pokud se vám uchazeč zamlouvá, tak je vhodné jej schválit online. Díky tomu se stanou 2 věci:

  1. Uchazeč obdrží oznámení o výběru v e-mailu i na Staffitu
  2. Uchazeč se přesune do sekce 'Schválení zájemcí'

4. Využívejte hromadné komunikace

Schválení zájemci mohou vidět i zeď vaší nabídky práce, kde spolu můžete komunikovat a komentovat. Pozor. Každý váš nový příspěvěk, který přidáte na zeď nabídky se zobrazí všem schváleným zájemcům nabídky. Obdrží také oznámení o vašem příspěvku v emailu i na Staffitu.

Co je tedy vhodné přidávat na zeď nabídky práce?

  • nové termíny pohovorů
  • co je čeká na pohovoru
  • co sebou potřebují na pohovor
  • cokoli co vás napadne a je vhodné to sdílet mezi všechny schválené zájemce

Díky příspěvkům na zdi nabídky práce získáte větší zapojení uchazečů a především dotazy, které padnou již nemusíte opakovat všem zvlášť.

 

Image

Připojte se k profesní síti Staffito zdarma

Přidávejte nabídky práce. Vyhledávejte v životopisech uchazečů nebo si vytvořte vlastní profesní síť.

Profil vytvoříte za méně než 2 minuty.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů