Jsem absolvent a sháním práci

Životní přelom, kdy se ze studenta stává pracující, je často složitý na překlenutí. Mladí lidé bez praxe jsou často zaskočeni vysokými nároky zaměstnavatelů a těžko se jim hledá první místo. Jak postupovat při shánění práce, pokud nemáte životopis bohatý na zkušenosti?

Pomoc, sháním práci

Ocitli jste se v situaci, kdy hledáte novou práci, ale nevíte, jak začít? Nejste si jistí, co je na řadě jako první? Tvorba životopisu, hledání volných inzerovaných pozic nebo oslovení vašich vysněných podniků? Poradíme vám, jak celou situaci elegantně zvládnout.

3 tipy, jak najít práci

Hledání nové práce patří mezi nejstresovější situace, se kterými se můžete potkat. Pokud se hledání protáhne, často to s sebou nese pocit selhání a nejistoty – což se často negativně podepíše na sebevědomí uchazečů. Přinášíme 5 tipů, jak tomu předejít.

Hledáte práci?

V poslední době se stále častěji můžete setkat s nabídkami práce pro pracovní agentury. Na první pohled vše vypadá idylicky – pohodlné a jednoduché získání práce, zatímco nad vámi drží agentura ochrannou ruku. I zde se ale skrývají nevýhody – prozradíme vám, na co si dát pozor.

Často hledané nabídky práce

Prodej a obchod

Stavebnictví

Logistika

IT & Design

Administrativa

Gastro

Management

Řemeslo

Nabídky práce podle lokace

Nabídky práce Praha
Nabídky práce Brno
Nabídky práce Ostrava
Nabídky práce Plzeň
Nabídky práce České Budějovice
Nabídky práce Olomouc

Vyhledávání profesionálů

Vyhledávejte a kontaktujte profesionály, freelancery, brigádníky nebo nové zaměstnance. Je to zdarma.

Vyhledávání profesionálů